نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه املت حرفه ای سبزیجات و فلفل دلمه ای با پنیر توفو بدون تخم مرغ

املت توفو یکی از انواع املت های ساده و خوشمزه سرشار از پروتئین است و به عنوان یک صبحانه کامل برای ورزشکاران و بدنسازان گیاهخوار و وگن قبل از روفتن به باشگاه محسوب می شود.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن املت سبزیجات حرفه ای خوشمزه و ساده با پنیر توفو و بدون تخم مرغ را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

ادامه مطلب
طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درس
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
مواد لازم:
گوجه فرنگی نیم کیلو پیاز 1 عدد تخم مرغ 3 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد روغن مایع به مقدار لازم نمک و زردچوبه به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم
املت گوجه فرنگی یکی از دوست داشتنی ترین و ساده ترین غذاهاییه که بین ما ایرانی ها محبوبیت خاصی داره. املت هم میتونه یه صبحونه دلچسب باشه، هم عصرونه و حتی یه شام سبک. محاله هر کدوم از ما یک عالمه خاطره ی خوش با این غذا نداشته باشیم. مطمئن هستم اگه همین الان یکم فکر کنین کلی خاط
۱. طرز تهیه دلمه فلفل دلمه‌ ای مجلسی
مواد لازم(برای سه نفر)
فلفل دلمه‌ای
سه عدد

گوشت چرخ کرده
دویست گرم

پیاز
 یک عدد متوسط

بادمجان
 یک عدد

 تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون و مرزه ساطوری شده
 از هرکدام یک قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا
 صد گرم

رب گوجه فرنگی
 دو قاشق غذا خوری

زرد چوبه
 یک قاشق مربا خوری

آب، نمک و فلفل
 به اندازه کافی

روغن
 به میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت

ادامه مطلب
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
دلمه یک غذای خوشمزه و مقوی که بیشتر در خاورمیانه، آسیای مرکزی و روسیه پخته می‌شود. کلمه‌ی دلمه در زبان ترکی به معنای پر شده است. دلمه را می‌توان با برگ درخت انگور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و بادمجان درست کرد. و به عنوان محتویات داخل آن می‌توان از فلفل دلمه‌ای با برنج، گوشت چرخ کرده، لپه و دیگر محتویات استفاده کرد. البته دلمه به صورت کلی هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه دلمه با مواد مختلف شما را به شما عزیزان آموزش م
ترشی فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای سبز، نارنجی و زرد از هر کدام 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد سیر 1 بوته(50 گرم) گشنیز خرد شده 400 گرم شبت خرد شده 200 گرم ترخون خرد شده 100 گرم سرکه سفید  500 میلی لیتر آب 1 لیتر (4 پیمانه) نمک 4و1/2 قاشق سوپخوری فلفل تند 3-4 عدد
✍️فلفل دلمه ای ها را شسته، هسته آنها را در آورید و به صورت حلال خرد کنید.سیر ها را پوست بکنید و به صورت خلال خرد کنید.فلفل های خرد شده، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنیدسرکه، آب و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید
املت دنور یک املت ساده و خوش‌مزه است که برای وعدۀ صبحانه و عصرانه سرو می‌شود. طرز تهیۀ این املت بسیار ساده است و در مدت کوتاهی آماده می‌شود.
درست کردن املت برای زمانی که وقت کافی و حوصلۀ آشپزی ندارید، بهترین ایده است. املت دنور یک املت کاملاً متفاوت است که به دلیل داشتن مقادیر کافی پروتئین، یک وعدۀ غذایی مفید و کامل برای صبحانه، عصرانه و شام است. این املت که به ساده‌ترین شکل تهیه می‌شود، به دلیل تنوع بالای آن‌ در مواد اولیه معروف شده است. ا
تهیه املت با رب و گوجه ; به سبک قهوه خانه هااملت طرز تهیه آسانی دارد که شاید نیاز به تبهر بالایی ندارد اما می تواند وعده خوشمزه تری نسبت به برخی غذا ها باشد.
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میز
طرز تهیه املت اسپانیایی :
 
طرز تهیه املت اسپانیایی :
برای تهیه املت اسپانیایی ابتدا تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده.
مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
مواد لازم برای املت اسپانیایی :
 تخم مرغ : 2 عدد  
قارچ : 2 عدد  
کره : 25 گرم  
فلفل : یک دوم قاشق چایخوری  
فلفل دلمه : یک دوم
گوجه فرنگی : یک عدد متوسط   
ژامبون گوشت یا مر
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم

ادامه مطلب
دلمه را می‌شود به شکل‌های متفاوتی درست کرد و به این سبک از غذا می‌شود خلاق‌تر نگاه کرد و با انواع سبزیجات مختلف مثل بادنجان، فلفل دلمه‌ای، کلم، گوجه و پیاز دلمه درست کرد. دلمه‌هایی با طعم‌های مختلف و جذاب‌تر از برگ مو. یکی از این غذاها، طبخ دلمه با سبزیجاتی مانند بادمجان، پیاز، گوجه و حتی کدو و فلفل دلمه‌ای است.
مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:
بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
رو
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم
 
املت با رب (قهوه خانه ای)
 
 
طرز تهیه املت با رب :
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه ف
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
دلمه فلفل خوشگل‌.به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق #ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.کف ظرفی را هم ی
ترشی فلفل دلمه ای 
مواد لازم:
 
فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام یک عدد    
سرکه سفید 500 میلی لیتر    
سیر 1 بوته    
گشنیز خرد شده 400 گرم    
شبت خرد شده 200 گرم    
ترخون خرد شده 100 گرم    
آب 1 لیتر    
نمک 2/1 و 4 ق س    
فلفل تند 3 عدد  
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای ها  و سیر را بصورت خلالی خرد کنید.
فلفل دلمه ای، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنید.
سرکه، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید. فلفل را هم اضافه کنید.
درب ترشی را ببندید و به مدت 15 روز در یخچال ق
دلمه‌ها انواع مختلفی دارند. اما فلفل دلمه‌ای شکم پر، پرطرفدارترین و معروف ترین دلمه‌ای است که برسر سفره‌ی ایرانی‌ها قرار دارد.
مواد لازم
لپه 80 گرم
پیاز 1 عدد
سبزی دلمه 200 گرم
روغن به مقدار لازم
فلفل و زردچوبه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
برنج نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای 4 عدد
 
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر
برای تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر ابتدا پیاز را خرد کنید.
لپه را چند ساعت زودتر خیس کنید سپس آن را کمی بپزید تا نیم پزشود. قبل
اثرات فلفل دلمه ای بر روی غذا
حقیقت این است که بیشتر ما فلفل دلمه‌ای را برای عطرش استفاده می‌کنیم و خیلی اهمیتی ندارد که چه خواصی دارد و چه خواصی ندارد. عطر زیاد و خاصیت آلرژی‌زایی‌ای هم که دارد خیلی‌ها را از خودش رانده است اما خواص این فلفل آن‌قدری هست که اگر در جریانش قرار بگیریم قطعا این فلفل را به جزء جذایی‌ناپذیر وعده‌های غذایی‌مان تبدیل می‌کنیم.

ادامه مطلب
فلفلی سرشار از ویتامین سی که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، در کاهش وزن تاثیرگذار باشد، سلامت چشم را تامین کند و ... خواص بسیار زیاد دیگری که قطعا می‌تواند با اضافه‌شدن به رژیم غذایی هفتگی، بخش زیادی از سلامت فردی را پوشش دهد. اما در کدام غذاها می‌توانیم از این فلفل استفاده کنیم؟ راحت‌ترین آن این است که موقع پختن مرغ‌، یک تکه فلفل دلمه‌ای هم به آن اضافه کنیم. با این کار هم بوی مرغ گرفته می‌شود، هم بو و مزه مطبوعی را به مرغ می‌دهد.
طرز تهیه و نکات طلایی املت خوشمزه با رب یا گوجه‌فرنگی
املت گوجه‌فرنگی از آن‌دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند املت گوجه‌فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی‌ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می‌خواهید یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوشمزه با طعم املت‌های رستورانی و کافه‌ه
مدت زمان آماده‌سازی مواد: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 20  دقیقه
مواد مورد نیاز املت مدیترانه ­ای برای: 4 نفر

روغن مایع 
1 قاشق سوپخوری 

 ژامبون قارچ و مرغ (یا ژامبون گوشت)
 400 گرم

گوجه ­فرنگی (حلقه ­شده) 
1 عدد 

تخم ­مرغ 
4 عدد 

قارچ (اسلایس ­شده)
4 عدد

فلفل­ دلمه ­ای (خلالی­ خردشده)
2 عدد

نمک و فلفل
به میزان لازم

بکینگ ­پودر
یک ­دوم قاشق چایخوری


ادامه مطلب
دلمه فلفل و بادمجان در فر با گوشت چرخ کرده 
دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده
 میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ 
کرده نیز استفاده نمودیم.

ادامه مطلب
“پیتزا فلفل دلمه ای” یک غذای فوق العاده کم کالری است که میتوانید آن را به عنوان شام یا به عنوان پیش غذا برای پذیرایی از مهمان ها سزو کنید.
مواد لازم پیتزا فلفل دلمه ای:-فلفل دلمه ای قرمز رنگ بزرگ:2 عدد-فلفل دلمه ای زرد رنگ بزرگ:2 عدد-زیتون سبز قطعه قطعه شده :یک دوم فنجان-جعفری تازه خرد شده :یک چهارم فنجان-سرکه قرمز:دو قاشق چای خوری-روغن زیتون:سه چهارم قاشق غذا خوری-فلفل سیاه :یک هشتم قاشق چای خوری-پنیر پیتزای ایتالیایی :450 گرم-پنیر پارمسان
کوکو رولی، کوکویی نرم و لطیف و خوشمزه است که می شود هم به صورت گرم و هم سرد سرو کرد. یک فینگر فود خوشمزه برای مهمانی است.
 
مواد لازم برای تهیه کوکو رولی :

 تخم مرغ
8 عدد 

فلفل دلمه سبز کوچک 
 نصفی

 فلفل دلمه زرد کوچک
 نصفی

 فلفل دلمه قرمز کوچک
نصفی 

هویج کوچک
یک عدد

قارچ
5-6 عدد متوسط

برگ پیازچه
مقداری

نمک و فلفل
به مقدار لازم

 
ادامه مطلب
املت بسیار متنوع است و انواع گوناگونی دارد. این غذای ساده ولی لذیذ، بیشتر در وعدۀ صبحانه مصرف می‌شود.
  
املت پنیری تخم‌مرغ و بیکن،  نوعی املت است که گزینۀ خوبی برای صبحانۀ روز تعطیل در کنار خانواده است.  البته این املت چون مغذی و مقوی است، برای یک میان‌وعدۀ کامل یا خوراکی  دانش‌آموزان در مدرسه پیشنهاد می‌شود.
مواد لازم:
بیکن: ۸ تکه
تخم‌مرغ: ۸ عدد
پیازچه: ۳ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه‌فرنگی: ۲ عدد
پنیر چدار رنده شده: ۲ فنجان
نان ساندو
مواد لازم :گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۳ عدد بزرگتخم مرغ همزده ۴ عددپیاز نگینی یک عدد متوسطنصف فلفل دلمه ای نگینیرب گوجه فرنگی ۱ قاشق غداخورینمک ۱ قاشق مرباخوریفلفل سیاه ۱ قاشق چایخوریپنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوریزیتون سبز یا سیاه به مقدار لازم (میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید)
ادامه مطلب
مواد لازم: قارچ …………………………… 400 گرمهویج …………………………. 2 عدد بزرگپیاز …………………………….  یک عدد کوچکفلفل دلمه ای ……………….. 1/2 عددروغن زیتون…………………. 1 قاشق غذاخورینمک ، فلفل و زردچوبه ……  به میزان لازمطرز تهیه:کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و
طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درس
 
مواد لازم :گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۳ عدد بزرگتخم مرغ همزده ۴ عددپیاز نگینی یک عدد متوسطنصف فلفل دلمه ای نگینیرب گوجه فرنگی ۱ قاشق غداخورینمک ۱ قاشق مرباخوریفلفل سیاه ۱ قاشق چایخوریپنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوریزیتون سبز یا سیاه به مقدار لازم (میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید)
ادامه مطلب
  طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزیپیشتر آموزش طرز تهیه انواع دلمه را قرار داده ایم که چنانچه تمایل دارید می توانید هرکدام از آنها را به طور مجزا مشاهده نمایید. همچون دلمه کوکتل نیز از این دست می باشند. در ابتدا توجه کنید که همه موادی که برای درست کردن این غذا است را تهیه کنید تا هنگام پخت به مشکل نخورید.


ادامه مطلب
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم
 
املت با رب (قهوه خانه ای)
 
 
طرز تهیه املت با رب :
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه ف
املت اسپانیایی همان طور که از اسمش پیداست یک صبحانه اسپانیایی است که مواد تشکیل دهنده آن معمولا سبزیجات است. اما در مکان های مختلف و شهر های مختلف مواد دیگری غیر از سبزیجات نیز به آن اضافه می شود که این باز بسته به ذائقه افراد دارد. املت همان طور که از اسمش پیداست غذایی است که با تخم مرغ تهیه می شود اما امروزه املت انواع مختلفی پیدا کرده است و شما با هر موادی که دوست داشته باشید می توانید آن را تهیه کنید فقط توجه داشته باشید که تنها چیزی که در ه
حالا این عمه من خوبه هروقت میاد رشت میره رازقی و شکم الملوکو کبابی فلان و بسار کلی به خودش میرسه..
ما
۹ تا آدم عاقل و بالغ رفتیم دربند املت زدیم بر بدن کلا شد ۱۲۰تومن
میخواست مارو به کشتن بدهههه که چرا واسه املت انقد پول دادین..
البته
نظرشون اینه اگه عاقل بودین اینقد پول پای املت نمیدادین..ولی به قول
آروین اینجوری خودمونو توجیح کردیم که نهههه خوب بود گوجه گرون شدهههه..
پ.ن:یادم باشه حق تبلیغو از این رستورانایی که نام بردم بگیرم
این مقدار موادى که گفته شده براى دو کیلو گوجه ، دو کیلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو کیلو بادمجون سیاه ✅مواد لازمسبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شوید،نعناع،ریحون بنفش کرفس از نوع سبزیش :یک کیلو که شوید و جعفریش بیشتر باشههویج :3 عددسیر :1 بوتهفلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گیژله بیبار)3 عددگوجه فرنگى سفت :2 کیلو
ادامه مطلب
در این مطلب با طرز تهیه املت سوسیس و گوجه‌فرنگی آشنا می‌شوید که یک صبحانۀ کامل است.
  
املت سوسیس و  گوجه‌فرنگی از آن صبحانه هایی است که اگر آن را امتحان کنید، عاشقش  می‌شوید. حتی این املت را می‌توانید برای وقت هایی که زمان زیادی برای  آشپزی ندارید، به عنوان ناهار یا شام هم مصرف کنید. در طرز تهیه املت سوسیس و گوجه از هر نوع سوسیسی که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.مواد لازم:
تخم‌مرغ: ۴ عدد
گوجه گیلاسی: ۲ پیمانه
سوسیس به میزان لازم
کره:
ترشی ذرت شیرین و فلفل‌دلمه‌ای یک ترشی  تابستانی‌ است که علاوه بر ظاهر رنگارنگ و زیبایی که دارد، یک ترشی  همه‌کاره‌ است و  با انواع غذا‌ها، ساندویچ‌ها و سالاد‌ها مناسب است.
  
ترشی ذرت و فلفل‌دلمه‌ای را روی همبرگر، هات داگ، ماهی و انواع ساندویچ بریزید یا با مرغ برشته،  داخل املت پنیر یا پاستا سرو کنید. می‌توانید آن را با لوبیای پخته، گوجه،  پیاز و گشنیز برای سالاد تابستانی استفاده کنید.
این ترشی را می‌توانید تا یک سال نگه دارید. به ای
یکی از محصولات کشاورزی پرطرفداری که در شرایط گلخانه ای نیز به خوبی رشد می کند، فلفل دلمه ای است که در رنگ ها و طعم های گوناگون به صورت خام و یا پخته به عنوان یک چاشنی بی نظیر در سالاد ها و غذاها مصرف می گردد. به کارگیری فن آوری های مدرن در گلخانه ها منجر شده تا شرایط آب و هوایی محیط رشد سبزیجاتی نظیر فلفل دلمه ای به طور مستمر و گسترده بهینه سازی و کنترل گردد، که در این صورت سرعت رشد و بازدهی این سبزیجات افزایش می یابد. همچنین خوب است بدانید مح
طرز تهیه “لازانیا بدون فر” 
 مواد لازم برای لازانیا بدون فر

گوشت چرخ شده :500 گرم 
لازانیا :2 بسته 
 سوسیس:300 گرم
قارچ :500 گرم
سس کچاپ :1 عدد
فلفل دلمه ای:1 عدد  
پنیر پیتزا :500 گرم 
پیاز خرد شده:1 عدد 
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
روغن:به میزان لازم 
 
ادامه مطلب
 
برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه‌ای‌های قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذا‌ها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه‌ای خشک کنید و پودر کنید.
 
پودر چیلی یکی از ادویه‌های مکزیکی می‌باشد که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانی‌ها می‌‌تواند در بسیاری از غذاهایمان کاربرد داشته باشد. این ادویه‌ی خوش‌عطر و بو خوراک‌های گوشتی یا مرغ
فلفل‌ها مجموعه‌ای از مواد مغذی و ویتامین‌هاست که طعمی خوشمزه به غذاهای مختلف می‌افزاید. با ما در این مقاله همراه شوید تا دریابید که چرا باید از قدرت فلفل برای تقویت سلامت خودتان استفاده کنید.
مملو از ویتامین‌ها
فلفل دلمه مملو از ویتامین‌های گوناگون شامل ویتامین A، اکثر ویتامین های B و ویتامین C، E و K می‌باشد. تمام این مواد مغذی از بدن در برابر عملکردهای مختلف از جمله لخته شدن طبیعی خون تا تنفس سلول محافظت می‌کند.
ادامه مطلب
دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.
 مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو به مقدار لازمگوشت چرخ کرده 300 گرمبرنج یک پیمانهسبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر 300 گرمپیاز متوسط دو عددلپه یک پیمانهنمک

ادامه مطلب
 
املت خوراکی است که ماده اصلی آن تخم‌مرغ است. برای تهیه املت در ماهی‌تابه روغن یا کره و رب گوجه یا گوجه فرنگی می‌ریزند.
مواد لازم
6 عدد تخم مرغ
6 قاشق سوپ خوری شیر
2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
6 قاشق غذاخوری روغن
نمک و فلفل
دستور العمل‌
ابتدا تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و با چنگال می‌زنیم تا کاملا کف کند.
کمی نمک، فلفل و 6 قاشق سوپ خوری شیر را به مخلوط تخم مرغ هم‌زده شده اضافه کرده و به هم می‌زنیم.
 سپس تابه
در این پست با طرز تهیه امپانادا یا پیراشکی گوشت اسپانیایی که یک غذای سرخ‌کردنی بسیار خوشمزه است با ما باشید.
مواد لازم برای امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی
۲ فنجان آرد
۱ قاشق چای‌خوری نمک
۵۰ گرم سفت و سرد
۱ تخم‌مرغ
سه چهارم فنجان آب سرد
نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب
۲ حبه سیر
نصف پیاز خردشده
نصف فلفل دلمه‌ای سبز خردشده
نصف فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده
۱ سیب‌زمینی کوچک خردشده
۱ فنجان سس گوجه‌فرنگی
۱ قاشق چای‌خوری گشنیز خشک خرد شده
۱ قاشق
رفتم بیرون پیاده روی ...
بلیط خریدم که دو هفته دیگه یه سر برم تهران‌...
رفتم بازار ، آلو جنگلی و قارچ و خرما خریدم...
سر راه رفتم خونه ی دوستم برام چای سبز و کاکوتی دم کرده بود...
یه گپی ردیم و اومدم...
بادمجون ها رو گذاشتم روی گاز کبابی شن... 
تو این فاصله سیر ها رو پوست کندم ، ظرف ها رو شستم و جمع کردم... 
قارچ ها رو شستم و با فلفل دلمه ای و یه کم سیر ریختم تو تابه تا تفت بخوره... 
یه کم ماکارونی گذاشتم رو گاز بپزه... 
خلاصه یه میرزا قاسمی پختم و یه پاستای ق
طرز تهیه دلمه برگ مو غذای پرطرفدار ترکیدلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهای فصل بهار است که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می رسد، ولی مرحله آماده سازی سخت و وقت گیری دارد.مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
برگ مو به مقدار لازمگوشت چرخ کرده 300 گرمبرنج یک پیمانهسبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر 300 گرمپیاز متوسط دو عددلپه یک پیمانهنمکدلمه برگ مومواد لازم برای چاشنی دلمه
آب یک پیمانهسرکه نصف پیمانهشکر یک قاشق غ
بذر فلفل دلمه ای بنفش
 
محصول کشور روسیه
** محصول مناسب باغچه و گلدان **
جدید،زودرس
وزن هر عدد فلفل بین 90-100 گرم، می باشد.
کاملا ارگانیک
رنگ آنها بنفش تیره می باشد.
طعم شگفت آور و خوشمزه
برای چاشنی، پخت و پز  استفاده می شود
دارای مقاومت بسیار بالا
www.karnila.ir
فروشگاه بذر کارنیلا
 مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازم برای طبخ لازانیا
لازانیا :یک بسته
قارچ:1 عدد بزرگ
پیاز:7 عدد
گوشت چرخ کرده :250 گرم
فلفل دلمه ای :1 عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزای رنده شده :250 گرم
کره :30 گرم
آرد سفید :یک و نیم قاشق غذاخوری
شیرگرم:یک و نیم لیوان
سیب زمینی ورقه ای شده :به مقدار لازم در کف ظرف مورد نظر
ادویه مخصوص لازانیا که معمولا در خود بسته های لازانیا موجود است

 
  
ادامه مطلب
رولت مرغ
سینه مرغ ١عدد پنیر گودا به مقدار لازم ژامبون گوشت ٦ ورق
پیاز ١عدد سیر ١عدد
فلفل دلمه رنگی به مقدار لازمنصف لیمو ترش ٣ق غ کره اب شده
نمکو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم بهتره ک یه سینه مرغ کامل باشه(اما واسه من تکه شده بود)از وسط برشش بدید تا نازوک بشه سسر خرد شده پیاز خلال شده کره ای شده و نمک و فلفل و زردچوبه و ابلیمو رو اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید و بزارید یخچال تا مزه دار بشه،سینه مرغو  لایه کیسه فریزر بزارید با بیف کوب اروم میکوبیم
طرز تهیه کوکو مرغ:
مواد لازم
فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید)
سیب زمینی متوسط:2عدد
پیاز متوسط:2عدد
تخم مرغ درشت:4عدد
فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان
پنیر پیتزا:نصف لیوان
نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم
ادامه مطلب
دستور پخت دلمه:
اواسط فصل بهار برگ مو های تازه توی بازار پیدا میشه که واقعا حیفه ازشون استفاده نکنیم. دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا
غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز
تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن. مراحل پیچیدن دلمه ی برگ مو رو هم با عکس قرار میدم که اگه
کسی تاحالا مشکل داشته کاملا ساده بشه براش. اساتید محترم دلمه پزی هم منو ببخشن چون تجربه ی دلمه ام ک
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
رولت مرغ غذای شیک و مجلسی و مناسب افرادی است که رژیم غذایی خاص دارند.
  
رولت مرغ غذای مفید و خوش‌مزه‌ای است و پیشنهاد می‌کنیم آن را حتماً درست کنید. رولت مرغ مناسب افرادی است که رژیم پرهیز از گوشت قرمز دارند و می‌خواهند غذایی شیک و مجلسی درست کنند.
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
ژامبون: ۸ ورق
سینۀ مرغ: ۲ عدد
فلفل‌دلمه‌ای: ۲ عدد
جعفری به میزان لازم
زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
آ
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

  
ادامه مطلب
_ دست‌ها، انگشت‌ها، گوش‌ها و پاهای سرد_   اسهالی که بیش از یک هفته طول می‌کشد؛_ یبوست_تب خفیف_ حساسیت به نور خورشید_ریزش مو_  خشکی چشم_ زرد شدن پوست_ دردهای مفصلی
بهترین غذاها برای تقویت سیستم ایمنی:
_ تخمه آفتابگردان_مرکبات سرشار از ویتامین C_ کلم بروکلی _ زنجبیل _ هویج_ بادام_ سیر_ اسفناج_ چای سبز _کفیر_ فلفل دلمه قرمز و فلفل تند_ میگو_ شکلات تلخ_ آووکادو_ کیوی_ انبه _ زردچوبه_ سوپ مرغ_ ماهی‌های چرب_ صدف خوراکی_ سرکه سیب _ جینسینگ_ آب لیمو_ تخم کت
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
 
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو
    برگ مو:به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
    پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم

 
ادامه مطلب
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب نای
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه: 1 کیلو گرم
روغن زیتون: 2 تا 3 ق غ
پیاز: 2 عدد
فلفل دلمه ای: به مقدار کافی
لیمو ترش: 2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
 ماست: به میزان مناسب
 
 
ادامه مطلب
دلمه برگ ختمی
دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن.
مواد لازم
عدس : نصف پیمانه
لپه : نصف پیمانه
نخود : نصف پیمانه
برنج : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
سبزی (تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز): 1 کیلو گرم
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
روغن مایع : به مقدار لازم
برگ گل ختمی : 500 گرم
مراحل پ
مواد لازم برای طبخ لازانیا
 لازانیا یک بسته
قارچ:1 عدد بزرگ
پیاز:7 عدد
گوشت چرخ کرده :250 گرم
فلفل دلمه ای :1 عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزای رنده شده :250 گرم
کره :30 گرم
آرد سفید :یک و نیم قاشق غذاخوری
شیرگرم:یک و نیم لیوان
سیب زمینی ورقه ای شده :به مقدار لازم در کف ظرف مورد نظر
ادویه مخصوص لازانیا که معمولا در خود بسته های لازانیا موجود است


ادامه مطلب
دلمه کباب از غذاهای هلندی بسیار خوشمزه و پرطرفدار با روش پخت شبیه به دلمه‌های رایج ایرانی است.
دلمه به معنی شکم پر از غذاهای معروف و با روش پخت آسان در سراسر دنیاست و در مهمانی‌ها معمولا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. مجله دلتا را امروز با طرز تهیه دلمه کباب هلندی دنبال کنید. دلمه کباب از غذاهای ستی کشور هلند است و با مواد اولیه‌ای که دارد طعم آن به ذائقه ایرانی بسیار نزدیک است. با ما همراه باشید.
مواد لازم

کلم برگ سفید و قرمز  ۲ عدد
گوشت چرخ ک
 
✍ مواد لازم:لوبیا سفید یک لیوانگوشت خورشتی  ۵۰۰ گرمپیاز یک عدد بزرگگوجه فرنگی متوسط ۲ عددرب گوجه فرنگی دو.ق.غفلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک
طرز تهیه:پیازو نگینی خرد کنید و تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه( زرد چوبه،پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشنگوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی ر
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه

آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک

آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو

آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب
مواد لازم برای طبخ لازانیالازانیا :یک بستهقارچ:1 عدد بزرگپیاز:7 عددگوشت چرخ کرده :250 گرمفلفل دلمه ای :1 عددنمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازمرب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوریپنیر پیتزای رنده شده :250 گرمکره :30 گرمآرد سفید :یک و نیم قاشق غذاخوریشیرگرم:یک و نیم لیوانسیب زمینی ورقه ای شده :به مقدار لازم در کف ظرف مورد نظرادویه مخصوص لازانیا که معمولا در خود بسته های لازانیا موجود است
 
ادامه مطلب
مواد لازم برای تهیه دلمه ‌برگ مو
با کوکری همراه باشید
برگ مو۵۰ عدد
گوشت چرخ‌کرده۳۰۰ گرم
برنج نصف پیمانه
پیازدو عدد
لپه یک سوم پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سبزی دلمه (جعفری، گشنیز، ترخون و نعناع به یک نسبت با گشنیز)پنج قاشق

ادامه مطلب
طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه 

سالاد لوبیا سیاه را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود
مواد لازم برای سالاد لوبیا سیاه :

 لوبیا سیاه پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

ذرت پخته
یک و نیم فنجان

 پیازچه خرد شده یا موسیر
 نصف فنجان

 فلفل هالاپینیو تازه بدون دانه و خرد شده
نصف یک عدد

* گوجه فرنگی ریز بدون دانه و خرد شده
۳ عدد

آبلیمو
۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری

آواکادو پوست کنده، بدون دانه و خرد شده
۱ عدد

شکر
یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل
برای
مواد لازم
اسپاگتی: ۴۵۰ گرم
روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
سیر: ۳ حبه
پیاز: ۱/۲ یک عدد، خلالی خیلی نازک (حدود ۱ پیمانه)
ادویه ایتالیایی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه نگینی شده: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه سبز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
فلفل دلمه قرمز: ۱/۲ پیمانه خلال شده
آب: ۳ پیمانه
سس مارینارا: ۲ پیمانه
ریحان: ۲ شاخه + مقداری برای تزئین
پنیر موزارلا: ۲ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: مقداری برای سرو
 
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید.
۲. پاستای خش
 
مواد لازم برای پیتزا کالباس خانگیکالباس خانگی :200 گرمقارچ های اسلایس شده :3 عدد متوسطپنیر پیتزا:200 تا 300 گرمفلفل دلمه ای خرد شده:1 قاشق غذاخوریسس قرمز :2 قاشق غذاخوریپودر آویشن :1 قاشق چای خوریفلفل سیاه :نصف قاشق چای خوری
ادامه مطلب
طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای:
1 پیمانه گوشت گاو بدون چربی2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده استفلفل سیاه نمکی و تازه خرد شده1 پیاز کوچک زرد خرد شده (1 فنجان)1 فنجان فلفل زنگ قرمز خرد شده (کمی بیش از 1/2 از یک medium)1 فنجان فلفل زنگ سبز خرد شده2 سیر میخک ، چرخ کرده2 قوطی (14.5 اونس) گوجه فرنگی ریز خرد شده1 (15 اونس) می تواند سس گوجه فرنگی باشد1 (14.5 اونس) آب گوجه فرنگی کم سدیم دارد2/1/2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده خرد شده ، به علاوه بیشتر برای تهیه خوراکی1/2 قاشق غذاخ
مواد لازم برای طبخ لازانیا
 لازانیا یک بسته
قارچ:1 عدد بزرگ
پیاز:7 عدد
گوشت چرخ کرده :250 گرم
فلفل دلمه ای :1 عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزای رنده شده :250 گرم
کره :30 گرم
آرد سفید :یک و نیم قاشق غذاخوری
شیرگرم:یک و نیم لیوان
سیب زمینی ورقه ای شده :به مقدار لازم در کف ظرف مورد نظر
ادویه مخصوص لازانیا که معمولا در خود بسته های لازانیا موجود است


ادامه مطلب
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
اگر زخم معده دارید از این سبزی غافل نشوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.
به گزارش بهداشت نیوز نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلف
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
 
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
امروز می خواهیم شما دوستان عزیز را با یک پیش غذای منحصر به فرد و آسان به نام پیراشکی سیب زمینی آشنا کنیم.
مواد لازم پیراشکی سیب زمینی (برای ۶ الی ۸ نفر):
سیب زمینی یک کیلو
تخم مرغ ۲ عدد
آرد نان سوخاری ۲۵۰ گرم
روغن ۲۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
فلفل سبز دلمه ای یک عدد
جعفری خرده شده یک فنجان
نمک و فلفل به مقدار کافی
 
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی
فینگر فود‌ها جزء غذا‌های اصلی محسوب نمی‌شوند و بیشتر به عنوان میان وعده سرو می‌شوند. فینگر فود از غذا‌های خوشمزه لقمه‌ای است که اولین بار در کافه‌های آمریکایی تهیه و سرو شده است. در این مطلب طرز تهیه فینگر فود با بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم.
بادمجان دلمه‌ایگوشت چرخ کردهذرتقارچفلفل دلمه رنگیسبزی معطرزرشکنمک وفلفلدر صورت تمایل پنیر پیتزاابتدا بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و بعد سرخ نمایید.گوشت را در ظرفی جدا سرخ کنید. در ادامه ذرت
نان یکی از غذاهای اصلی است که حتماً  دروعدۀ صبحانه مصرف می‌شود. حالا اگر آن را به‌صورت شکم‌پر درست کنید،  صبحانه‌ای خاص خواهید داشت.
  
بیایید برای صبحانه وقت بگذارید و یک وعدۀ درست و حسابی آماده کنید. این بار با نان شکم‌پر صبحانه‌ای متفاوت درست کنید. درست کردن این صبحانۀ خوشمزه فقط 10 دقیقه زمان می‌برد و بسیار لذت‌بخش است.
مواد لازم:
نان تست به تعداد لازم
فلفل‌دلمه‌ای: 2 عدد
تخم‌مرغ: یک عدد
ژامبون یا سوسیس به میزان لازم
پنیر پیتزا : به م
مواد لازم برای طبخ لازانیا
لازانیا :یک بسته
قارچ:1 عدد بزرگ
پیاز:7 عدد
گوشت چرخ کرده :250 گرم
فلفل دلمه ای :1 عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزای رنده شده :250 گرم
کره :30 گرم
آرد سفید :یک و نیم قاشق غذاخوری
شیرگرم:یک و نیم لیوان
سیب زمینی ورقه ای شده :به مقدار لازم در کف ظرف مورد نظر
ادویه مخصوص لازانیا که معمولا در خود بسته های لازانیا موجود است


ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
 
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
طرز تهیه خوراک کدو به روش دیگر 
این بار خوراک کدو را با پوره کدوی کنسرو شده درست کنید
 
مواد لازم خوراک کدو :

گوشت گاو
 ۴۵۰ گرم

 تکه های فلفل قرمز
 نصف قاشق چایخوری

 سیر له شده
۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده
نصف یک عدد

فلفل دلمه سبز خرد شده
۱ عدد

فلفل دلمه قرمز خرد شده
۱ عدد

لوبیا قرمز پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

لوبیا سیاه پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

لوبیا سفید پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

رب گوجه
۲۲۰ گرم

سس گوجه به همراه سیر و پیاز
۱۲۰ گرم

تکه های گوجه
طرز تهیه ساندویچ سبزیجات
۱. ساندویچ سبزیجات با سس مایونز
مواد لازم (برای ۲ نفر)
نان تست
 ۴ عدد

کره
۱/۲ قاشق غذاخوری

سس مایونز 
۳ قاشق غذاخوری

فلفل 
۱/۴ قاشق چایخوری

آبلیمو و نمک
به مقدار کافی

فلفل قرمز (اختیاری) 
به مقدار دلخواه

سیر
۱ حبه

پودر خردل
۱/۴ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده
۱ عدد بزرگ

فلفل سبز خرد شده
۱ عدد

کلم یا کاهوی خرد شده
۱/۴ پیمانه

فلفل دلمه‌ای خرد شده 
۱ عدد بزرگ

هویج 
۱ عدد

کنسرو ذرت
۲ قاشق غذاخوری

زمان لازم برای آماده شدن سا
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب
ادامه مطلب
 
مواد لازم:گوشت سینه مرغ برای هر نفر 250 گرمزعفران آب کرده 1 قاشق چایخوریسیر رنده شده 1 حبهروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریفلفل 1 قاشق چایخوریادویه گرامسالا 1 قاشق چایخوریلیموترش 2 عددخامه 4 قاشق غذاخوریفلفل دلمه­ای رنگی 1 عدد
ادامه مطلب
تاثیر فوق العاده فلفل قرمز در کاهش وزن
 
فلفل قرمز به کاهش اشتها و افزایش سرعت کالری کمک بسیاری می کند، همچنین تاثیرات مصرف فلفل قرمز در کاهش وزن بسیار قابل توجه است.تاثیر فلفل قرمز در کاهش وزن
زمانی که در حال خرید مواد غذایی هستید ، قطعا کمتر از هر چیز به فلفل قرمز فکر می کنید اما بهتر است که یک تجدید نظر داشته باشید. محققان به این نتیجه رسیده اند که وجود ماده ای به نام کپسایسین در فلفل قرمز که گرما بخش است ، می تواند به کاهش اشتها و افزا
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوریشکر 1 قاشق چایخوریشیر ولرم 1/2 پیمانهآب ولرم 1/2 پیمانهتخم مرغ 1 عددماست 1 قاشق غذاخوریروغن مایع 2 قاشق غذاخورینمک 1/2 قاشق چایخوریفلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوریآویشن 1 قاشق چایخوریفلفل دلمه نگینی 2 تا 3 قاشق غذاخوریکالباس نگینی شده 1 لیوانسوسیس خرد شده 1 لیوان
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

   برگ مو:به مقدار لازم
   گوشت چرخ کرده:300 گرم
    برنج:یک پیمانه
   سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
   پیاز متوسط:دو عدد
    لپه:یک پیمانه
   نمک:به مقدار کم
 
با  آشپزی20 همراه باشید
مواد لازم برای چاشنی دلمه
    آب:یک پیمانه
    سرکه:نصف پیمانه
    شکر:یک قاشق غذا خوری
    نمک:به مقدار کم

ادامه مطلب
آداناکباب یا قیماکباب یکی از کباب‌های مشهور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ این کشور نام‌گذاری شده است. 
  
آداناکباب در کنار کباب‌ترکی از محبوب‌ترین کباب‌های کشور ترکیه است. آداناکباب هرچند شبیه کباب‌هایی  مانند کوبیده و بناب است، ولی مانند دونرکباب سرو می‌شود. این کباب پس از  آماده شدن با گوجه‌فرنگی، سبزیجات و خیارشور داخل نان پیتا که یک نان مخصوص  ترکی است، سرو می‌شود.
مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده: ۶۰۰ گرم
فلفل‌دلمه‌ای قرمز:
در واقع (رب) یکی از محصولات اصلی فلفل است. همان طور که در طرح توجیه برای کارگاه تولید (رب) فلفل نیز اشاره شد، معمولا (رب) فلفل و فلفل قرمز زبر معمولا برای تهیه خمیر فلفل به کار می‌روند. فلفل تازه می‌تواند به عنوان جایگزینی برای (رب) فلفل به کار رود، اما به خاطر سهولت استفاده و عدم دسترسی به فلفل تازه در تمام فصول، قیمت بالای و عدم توانایی طولانی‌مدت فلفل، بیشتر مردم ترجیح می‌دهند که از (رب) فلفل استفاده کنند.در این طرح به طور واضح نحوه ی ،هزین
لوبیا یکی از منابع پروتئین است که می توان به جای گوشت ان را جایگزین کرد . بنابراین می تواند سبک تر از غذاهای پر از گوشت باشد و برای وعده های سبک تر مورد استفاده قرار گرد. با طرز تهیه خوراک لوبیا عروس در نیک صالحی آشنا شوید.
مواد لازم خوراک لوبیا عروس
لوبیا عروس سیب زمینی سرخ شده هویج سرخ شده قارچ سرخ شده آب مرغ فلفل دلمه ای خرد شده گوجه ی رنده شده نمک فلفل

ادامه مطلب
املت عسل با پنیر فتا
یکی از لذیذترین صبحانه ها املت عسل همراه با پنیر فتا است و تجربه متفاوتی در آشپزی می باشد، با ما همراه باشید تا با طرز تهیه املت عسل با پنیر فتا آشنا شوید واز طعم و مزه آن لذت ببرید. ادامه مطلب املت عسل همراه با پنیر فتا ادامه مطلب ...
مواد لازم برای طبخ لازانیا
با  آشپزی همراه باشید
لازانیا :یک بسته
قارچ:1 عدد بزرگ
پیاز:7 عدد
گوشت چرخ کرده :250 گرم
فلفل دلمه ای :1 عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزای رنده شده :250 گرم
کره :30 گرم
آرد سفید :یک و نیم قاشق غذاخوری
شیرگرم:یک و نیم لیوان
سیب زمینی ورقه ای شده :به مقدار لازم در کف ظرف مورد نظر
ادویه مخصوص لازانیا که معمولا در خود بسته های لازانیا موجود است


ادامه مطلب
پیتزا پپرونی از فست فودهای بسیار خوش‌مزه در سراسر دنیا است. برای تهیۀ پیتزا پپرونی اصل از سوسیس پپرونی استفاده می‌شود که بسیار تند است.پیتزا انواع مختلفی دارد و می‌توانیم با تغییراتی که در مواد آن می‌دهیم، هر بار پیتزایی با طعم و مزه و شکل ظاهری جدید داشته باشیم. اگر طرفدار پیتزای تند هستید، پیتزا پپرونی مخصوص شما است.
پیتزا پپرونی با سوسیس مخصوصی به‌نام پپرونی درست می‌شود. البته می‌توان آن را با انواع دیگر سوسیس هم درست کرد. این نوع پی
ساندویج مرغ از غذاهای محبوب بوده که دستور پخت ساندویچ مرغ پنیری در ذیل آمده است.
مواد لازم:سینه مرغ 1 عدد؛پیاز 1 عدد؛قارچ 8 عدد؛زردچوبه 1 قاشق چایخوری؛سس خردل 1 قاشق غذاخوری؛آبلیمو 1 قاشق مرباخوری؛پودر پاپریکا نصف قاشق غذاخوری؛هویج 1 عدد؛فلفل دلمه ای نصف عدد؛ادویه کاری 1 قاشق چایخوری؛سس مایونز 2 قاشق غذاخوری؛فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری؛سس پوجه 1 قاشق غذاخوری؛فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری؛پنیر پیتزا به مقدار دلخواه؛نان باگت 4 عدد.طرز تهیه: اول س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها